theater-kwadraat-logo

Het Mysterie van Museum Mauzz 5+

voorstellingen-museum-mauzz

Jimmy zit gevangen in het saaiste museum van Nederland. Maar overal waar hij komt komen schilderijen tot leven. Past perfect bij het thema “Reis mee!” van de kinderboekenweek 2019.
Reis mee op een echt piratenschip!

LEES MEER >

Durf, wie zwijgt stemt toe 6+

“Durf, wie zwijgt stemt toe” gaat over positief omgaan met elkaar met als hoofdthema VRIENDSCHAP en de kracht en moed die kinderen in zichzelf kunnen vinden om verandering aan te brengen in lastige situaties. Durf gaat ook over pesten, keuzes maken en moedig zijn.

LEES MEER >

Haas en de verdwenen bloemen 4+

Waar zijn de bloemen gebleven? Houd de dief. Was het kip? Of vos? Of misschien toch die vreemde vogel? 'Mijn naam is haas', zegt Vos. Dat klinkt verdacht.

LEES MEER >

Isabella Frikadella 4+

Wanneer je als kikkermeisje smoor verliefd bent op de coolste, snelste en stoerste kikker van het moeras, wil je maar 1 ding: naast hem op zijn lelieblad springen.  Maar Isabella heeft een probleem.

LEES MEER >

Mijnheer Beer 6+

Beer is verliefd op Hilde, een prachtig berinnetje, maar hij durft het haar niet te vertellen. Beer vindt zichzelf niets bijzonders en veel te gewoon. Misschien kan hij indruk op Hilde maken als hij een dure zonnebril, een mobiel met internet abonnement en een auto heeft?

LEES MEER >

Sint en de verdwenen pakjes 3+

Sinterklaas heeft met kerst van zijn goede vriend de Kerstman een toverstaf gekregen. Nu kan Sint zelfs zonder Pieten overal cadeautjes bezorgen! Maar dan blijkt er een cadeautjesdief rond te sluipen.

LEES MEER >

DE KERSTMAN EN DE VERDWENEN CADEAUTJES 3+

theater-kwadraat-kerstvoorstelling

'De Kerstman en de verdwenen cadeautjes' is de Kerst editie van de voorstelling 'Haas en de verdwenen bloemen.

De Kerstman heeft een toverstok waarmee hij overal in alle sokken cadeautjes kan toveren. Maar plotseling zijn er een paar cadeautjes verdwenen….Een sokkenmonster….of een cadeautjesdief?

LEES MEER >

Theater Kwadraat - info@theaterkwadraat.nl - 06-51248808 - 026-3614133 - 06-48050555
De Reus Totaal Impresariaat - info@dereustotaal.nl - 06-18535316 - 010-8224353