Vinkie vliegt ver 2+

vinkie vliegt ver

Nationale voorleesdagen 2021

Vinkie zit hoog in het nest maar moet nu echt leren vliegen. Dat moeten alle vogels en zeker de vogels die mee gaan met De Grote Trek. Maar Vinkie is bang. Bang om te vallen maar vooral voor het onbekende…

LEES MEER >

Het Mysterie van Museum Mauzz 5+

voorstellingen-museum-mauzz

Eva en Jimmy raken verdwaald in Museum Mauzz.

Een voorstelling over kunst met decors geïnspireerd op schilderijen van Nederlandse kunstenaars uit verschillende perioden die op verrassende wijze tot leven komen.

Dé voorstelling voor een kunstproject op school en past goed bij het thema “Geschiedenis” van de kinderboekenweek 2020.

LEES MEER >

DURF, wie zwijgt stemt toe

DURF, VOOR 75 JAAR VREDE EN VRIJHEID

'DURF, wie zwijgt stemt toe' gaat over positief omgaan met elkaar met als hoofdthema's 'ethisch besef' en 'leren omgaan met groepsdruk', de kracht en moed die kinderen in zichzelf kunnen vinden om verandering aan te brengen in lastige situaties. Ook gaat DURF over pesten, vriendschap, keuzes maken en durven/moedig zijn.

LEES MEER >

Isabella Frikadella 4+

Wanneer je als kikkermeisje smoor verliefd bent op de coolste, snelste en stoerste kikker van het moeras, wil je maar 1 ding: naast hem op zijn lelieblad springen.  Maar Isabella heeft een probleem.

LEES MEER >

Haas en de verdwenen bloemen 4+

Waar zijn de bloemen gebleven? Houd de dief. Was het kip? Of vos? Of misschien toch die vreemde vogel? 'Mijn naam is haas', zegt Vos. Dat klinkt verdacht.

LEES MEER >

Mijnheer Beer 6+

Beer is verliefd op Hilde, een prachtig berinnetje, maar hij durft het haar niet te vertellen. Beer vindt zichzelf niets bijzonders en veel te gewoon. Misschien kan hij indruk op Hilde maken als hij een dure zonnebril, een mobiel met internet abonnement en een auto heeft?

LEES MEER >

DURF, VOOR 75 JAAR VREDE EN VRIJHEID

DURF, VOOR 75 JAAR VREDE EN VRIJHEID

SPECIALE EDITIE VAN DURF IN HET KADER VAN 75 JAAR VRIJHEID

Theater KwadraaT visualiseert "oorlog en vrede" op het schoolplein en de vrijheid om te mogen zijn wie je bent.

LEES MEER >

Sint en de verdwenen pakjes 3+

Sinterklaas heeft met kerst van zijn goede vriend de Kerstman een toverstaf gekregen. Nu kan Sint zelfs zonder Pieten overal cadeautjes bezorgen! Maar dan blijkt er een cadeautjesdief rond te sluipen.

LEES MEER >

DE KERSTMAN EN DE VERDWENEN CADEAUTJES 3+

theater-kwadraat-kerstvoorstelling

'De Kerstman en de verdwenen cadeautjes' is de Kerst editie van de voorstelling 'Haas en de verdwenen bloemen.

De Kerstman heeft een toverstok waarmee hij overal in alle sokken cadeautjes kan toveren. Maar plotseling zijn er een paar cadeautjes verdwenen….Een sokkenmonster….of een cadeautjesdief?

LEES MEER >

Theater Kwadraat - info@theaterkwadraat.nl - 06-51248808